Elektricien in Rotterdam

Stroomstoring oplossen

"Veilige en betrouwbare Stroomstoring oplossen in omgeving Rotterdam - Jouw partner in stroom en techniek"

Stroomstoring in regio Rotterdam?

Als u in omgeving Rotterdam te maken krijgt met een stroomstoring, hoeft u niet in paniek te raken. Vaak zijn deze storingen eenvoudig op te lossen. U kunt beginnen met het controleren of uw buren en omliggende bedrijven nog wel stroom hebben. Als dat het geval is, dan kunt u een stekkerproef uitvoeren om te zien welk apparaat de stroomstoring veroorzaakt. Wanneer uw apparaten nog steeds niet werken na het uitvoeren van de stekkerproef, kunt u altijd een professionele elektricien in Rotterdam inschakelen voor directe hulp.

Als u een elektricien nodig heeft, neem contact met ons op. Wij kunnen elke stroomstoring in uw woning verhelpen, ongeacht of deze zich voordoet in de groepenkast of door verlichting wordt veroorzaakt.

Zelf de stroomstoring proberen op te lossen?

Als u liever zelf probeert de stroomstoring op te lossen, kunt u het beste beginnen met het uitvoeren van een stekkerproef. Dit is een eenvoudige procedure die u zelf kunt uitvoeren:

 • Schakel alle groepen in uw meterkast uit.

 • Haal alle stekkers van de apparaten in uw woning uit de stopcontacten.

 • Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast weer in.

 • Steek de stekkers van uw apparaten een voor een weer in de stopcontacten en zet elk apparaat aan.

  Herhaal dit proces voor elk apparaat. Als de elektriciteit uitvalt wanneer u een apparaat aanzet, weet u dat dit apparaat de oorzaak van de stroomstoring is.

Landelijke of regionale elektriciteitsstoring

Als uw apparaten niet de oorzaak van de stroomstoring zijn, kan het zijn dat er sprake is van een regionale of landelijke storing. Controleer dan eerst of uw buren en omliggende bedrijven ook last hebben van een stroomstoring. Als dit het geval is, kunt u het landelijke storingsnummer (0800-9009) bellen voor hulp.

Storing elektriciteit door overbelasting

Een stroomstoring kan ook worden veroorzaakt door overbelasting van een groep. Dit gebeurt wanneer er te veel apparaten op een groep zijn aangesloten of als de aangevoerde stroom te sterk is voor het apparaat, waardoor de elektriciteitsdraden overbelast raken. In deze situatie schakelt de elektriciteitsinstallatie zichzelf automatisch uit om brand te voorkomen. Als u denkt dat dit het probleem is, neem dan gerust contact op met een professionele elektricien. Zij kunnen vaak vanaf een afstand een goede inschatting maken van wat er nodig is om de elektriciteitsinstallatie weer goed te laten functioneren.

Als u na het uitvoeren van de stekkerproef nog steeds niet in staat bent om de oorzaak van de stroomstoring te achterhalen.

Hoeveel kost een Elektricien omgeving Rotterdam?

Dit zijn indicatieve prijzen op basis van eerder uitgevoerde klussen. De uiteindelijke kosten kunnen afwijken van de factuur die je van ons ontvangt.

Inductiekookplaat aanleggen

€250 /klus
 • Aansluiten inductiekookplaat
 • Extra groep aanleggen stoppenkast

Groepenkast aanleggen

€485 /klus
 • 4 groepen
 • Verwijderen oude groepenkast
 • Bedrading
 • Testen en meten

Elektriciteit aanleggen

€540 /vanaf
 • Stopcontacten aanleggen
 • Aansluiten aardlekschakelaar